Tweede uitzending Veteranenradio.nl
07dec2018

Tweede uitzending Veteranenradio.nl met o.a. een exclusief interview met oud-commando Jeroen van Hoek en een interview met luitenant-kolonel b.d. Frans Dirks en mevrouw Wilma Schutten van Team Rubicon, een internationale rampenbestrijdingsorganisatie.

Vanaf 7 december is onze tweede uitzending te beluisteren!

Deze uitzending bevat o.a. een exclusief interview met oud-commando Jeroen van Hoek en een interview met luitenant-kolonel b.d. Frans Dirks en mevrouw Wilma Schutten van Team Rubicon, een internationale rampenbestrijdingsorganisatie. Oud-commando Jeroen van Hoek (37) werd twee keer uitgezonden naar Uruzgan (Afghanistan). In 2006 met Special Forces Task Group VIPER en in 2009 met Task Force 55. Jeroen vertelt in Roosendaal over zijn (her)beleving tijdens zijn tijd als commando. Inmiddels is hij verhalenverteller en verwerkt hij zijn belevenissen in theaterstukken en lezingen. Naast het interview zal ook de muziekkeuze van Jeroen te horen zijn die o.a. past bij zijn uitzendingen.

Luitenant-kolonel b.d. Frans Dirks, point of contact van Team Rubicon Nederland in oprichting, is samen met mevrouw Wilma Schutten, communicatieadviseur van hetzelfde team, te gast in de studio van Veteranenradio.nl. Zij vertellen over het nieuwe initiatief Team Rubicon Nederland, dit is een internationale rampenbestrijdingsorganisatie die gebruik maakt van veteranen.

Uiteraard worden de interviews afgewisseld met o.a. muziek

Download evenement naar agenda

Add Comment