Terug van weggeweest! Veteranentop 50

Beste veteranen en thuisfront, wij willen graag weer een veteranen top 50 voor en door jullie met muziek door alle jaren heen van jong en oud! 

Doe mee! Maak je eigen top 5. Als je er zin in hebt, vertel dan je verhaal met de herinnering bij het ingezonden nummer dat volgens jou op nummer 1 moet staan in maximaal 200 woorden. Het verhaal bij de uiteindelijke nummer 1 en een selectie andere verhalen publiceren we bij de top 50.

Meedoen is eenvoudig: stuur vóór 8 juni 2020 een mail met jouw top 5 (muziektitels en uitvoerende artiesten) en eventueel jouw verhaal aan pieter@veteranenradio.nl.

Muziek is belangrijk voor, tijdens en na missies, zowel voor de militair als het thuisfront. Muziek roept altijd herinneringen op. De nationale veteranendag op 27 juni 2020 gaat niet door vanwege de Coronacrisis, maar de nationale veteranen top 50 gaat door! Op onze website, facebook, Instagram en diverse podcast apps eind juni. 

We hebben helaas nog geen digitaal formulier voor deze activiteit. Jouw email-adres zal alleen gebruikt worden voor een ontvangstbevestiging en zal daarna verwijderd worden uit ons bestand.

Add Comment
%d bloggers liken dit: